Ubytovanie v Lido di Jesolo

Lido di Jesolo ›› Ubytovanie

UBYTOVANIE Po príjazde do strediska nás navigácia nasmerovala presne k hotelu, tak sme mohli urobiť rýchle ubytovanie a Lido di Jesolo si ešte pred zotmením pozrieť. Ubytovanie v hoteli je dôležitá procedúra, ktorej mnohí nevenujú dostatočnú pozornosť, iní ju zas neprimerane zneužívajú. Praktické je naplánovať si cestu tak, aby ste dorazili na recepciu včas, najlepšie hodinku dve pred večerou. Prideľovanie hotelových izieb väčšinou prebieha spôsobom ako kto prichádza, tak sa mu pridelí izba. Ak máte nejakú špeciálnu izbu rezervovanú, tak vám ju hotel drží. Ak nemáte žiadnu špeciálnu rezerváciu dostanete niektorú z izieb. Ak má hotel, napríklad trojhviezdičkový, päťdesiat dvojlôžkových izieb, vedzte že ani dve z nich nie sú rovnaké. Rozdiely bývajú v zariadení, v situovaní, výhľade, opotrebovaní zariadenia.

Niekedy bývajú rozdiely jednotlivých izieb značné. Preto platí, že kto skôr príde, ten lepšie berie. A ak sa vám pridelená izba nepozdáva, spýtajte sa hneď na recepcii, či vám môžu izbu vymeniť. Ak ešte majú voľnú inú izbu na celý váš pobyt, väčšinou vám ju ukážu a umožnia zmenu. Stihnite to ešte predtým, ako sa vybalíte a začnete používať zariadenie izby, inak by musel hotel izbu zase upratovať pre iných klientov a to sa im väčšinou veľmi nechce. Inak to, že vidíte nejakú izbu voľnú ešte neznamená, že je voľná na celý čas, kedy tu budete bývať a sťahovať sa z izby do izby počas pobytu by nebolo nič moc. Takže ak hotel tvrdí, že nemá inú izbu, môže to byť pravda, aj vtedy, ak sa na prázdnu izbu naproti zrovna pozeráte.


Moje TOP-TiPy v jednotlivých kategóriách ubytovania nájdete na stránkach blogu:
nadupanú ponuku (150+ kapacít) ubytovania v stredisku Lido di Jesolo si pozrite na stránke:

ubytovanie Lido di Jesolo
Niet nad to správne si vybrať ubytovanie už pri rezervácii. Na dovolenku do Lido di Jesolo treba už len prísť dobre naladení, ubytovať sa a užívať si more, svieži morský vzduch, dovolenkovú atmosféru a komfortné ubytovanie. Ak si nie ste istí, v ktorom ubytovaní budete spokojní, nechajte si poradiť pri výbere. Či so stravou, či bez stravy, hotel alebo apartmán, prípadne ich kombinácia v aparthoteli. Ktorá časť Jesola bude optimálna, aká poloha ubytovania sa hodí vašim predstavám, to je treba vopred zvážiť a najlepšie je poradiť sa s tými, ktorí majú aktuálny prehľad. Že je možností na výber neúrekom sa presvedčíte aj v inšpiratívnom výbere hotelov a rezidencií vyššie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára